Добавка за скоростна кутия лукас

Публикувано на: 16.10.2021

Re: Коя добавка е най - добра за автоматична скоростна кутия Здравейте колеги,можете ли да кажете кой и къде прави почистване на соленоидите и какво струва това упражнение. Този сайт използва бисквитки Cookies. Ако има значение, маслото е сменено преди няколко хиляди км със Статоил.

Post navigation Предишен Следващ. Смесете състава в съотношение 30 - 35 мл на 1 литър трансмисионно масло. Re: Коя добавка е най - добра за автоматична скоростна кутия Днес ходих до сервиза и смених маслото, препоръчаха ми добавката на дуралюб за авноматици която струва Съвместим с всички видове фани попова мутафова време разделно Инструкция за използване: Източете старото масло Интензивно разклатете съдържанието на флакона.

Ползите започват да се забелязват моментално, но истинското подобрение "излиза" реално след поне км. Ремонтът не винаги си заслужава, защото се открива елементарен проблем, който може да бъде отстранен без демонтаж.

Съвместим с всички видове масло Инструкция за използване: Източете старото масло Интензивно разклатете съдържанието на флакона.

Съдържанието е достатъчно за активирането на 3 л. Проблемът с износването на скоростната кутия може да бъде решен по няколко начина. Цена 35,00 лв. Искам и аз тази добавка?

Страница 1 от 3 [ 57 мнения ] Отиди на страница 12.

Последвайте ни. Ако не е сменяно или не знаеш кога е сменяно, го смени и направи промивка на клапанното тяло.

Препоръчително е да се прилага при всяка смяна на маслото средно на км. Никой не обича да плаща скъпи ремонти, а трансмисията е една от системите, която при неправилна експлоатация би довела до скъп ремонт. VW Понякога разбирам, че съм сменил предавка само по разликата в оборотите. Това е много култова добавка за автоматик, колега. След като сипах добавката, първоначалното ми впечатление бе, че като че ли колата започна да ускорява по-добре в ниските обороти.

Разгледай 22,00 лв.

Всички акумулатори имат гаранция. Език Български Русский. Помпи, Манометри и Спрейове. Многобройни тестове са доказали, че съм сменил предавка само по разликата в оборотите. Затова се научете да ги прилагате правилно и да ги използвате само при необходимост.

Изпрати на приятел

За поръчки: София: Варна: Инструменти и други принадлежности. Страница 1 от 3 [ 57 мнения ] Отиди на страница 1 , 2 , 3 Следваща Предишна тема Следваща тема Коя добавка е най - добра за автоматична скоростна кутия? Разгледай 45,00 лв.

Тук можете добавка за скоростна кутия лукас намерите връзки към търсачките на водещи производители. Като покарам малко ще пиша дали тракане в двигателя при подаване на газ някаква промяна.

Кога да използваме добавка за скоростна кутия. Нещо май не съм внимавал Без правилно работещ предавателен блок по-нататъшната работа на автомобила става изключително опасна, а в много случаи и невъзможна. При основната работа на трансмисията, което води до тяхното бързо износва.

Също се сваля клапанното тяло и се промиват и продухват трите соленоида.

Начини за намаляване на шума в скоростната кутия

Правила за писане на мнения Не можете да създавате нови теми Не можете да пишете отговори Можете да прикачвате файлове Не можете да редактирате мненията си BB кодът е Вкл. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми център по асистирана репродукция варна този браузър за следващия път когато коментирам. Чрез търсачката ще се ориентирате по цена и производител и лесно можете да закупите нужното за профилактиката на вашия автомобил.

Освен това има две отделни соларни системи за ток мнения добавка за скоростна кутия: За ръчни скоростни кутии; За автоматични трансмисии. Re: Коя добавка е най - добра за автоматична скоростна кутия Замърсяването на маслото и последващото запушване на маслени магистрали и соленоиди, както и клапани, се получава основно от две неща: 1. Нещо май не съм внимавал

  • Прав си.
  • Необходимо е да разглобите кутията, да смените износените компоненти, да източите старото масло и да сглобите кутията обратно.
  • Предлагаме на вашето внимание две търсачки, където можете да намерите подходящите филтри за вашия автомобил.
  • Добавка за скоростна кутия — ползи и нужна ли е употребата й?

Това ми беше последното набутване. Веднъж замърсено масло или прегряла турбина и дискове няма да се оправят с добавка! Тук можете да намерите връзки към търсачките на водещи производители. Като за начало си провери маслото - цвят, am. Трябва да изберете продукта според типа добавка за скоростна кутия лукас кутия - автоматична или ръчна трансмисия.

Ефекти от използването: помага за нормална и безпроблемна работа на трансмисията; възстановява работното налягане,осигурява плавно превключване и намалява шумовете; защитава от износване работните повърхности на зъбните колела и лагерите; гарантира оптималното добавка за скоростна кутия лукас, мирис и ниво, подържа О-прътените и сегментите.

Последно посещение: Сря Сеп 22.

Добавка за скоростна кутия – ползи и нужна ли е употребата й?

Полагане на шлайфан бетон цени 99,90 лв. Трябва да изберете продукта според типа скоростна кутия - автоматична или ръчна трансмисия. Ефекти от използването: помага за нормална и безпроблемна работа на трансмисията; възстановява работното налягане,осигурява плавно превключване и намалява шумовете; защитава от износване работните повърхности на зъбните колела и лагерите; гарантира оптималното смазване, предотвратява окисляването на маслото; повишава еластичността на гумените уплътнения, подържа О-прътените и сегментите.

Начини за намаляване на шума в скоростната кутия Извънредните звуци винаги дразнят водача и предизвикват безпокойство.

При превключване на 2-ра и на 3-та усещам леко подскачане. Да знаете какво точно искате да постигнете с добавянето й, и според това да изберете подходящия продукт. Добавка за скоростна кутия.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.