Древните сезон 4 епизод 14

Публикувано на: 02.09.2021

Междувременно Клаус започва да се интересува повече от Ками, която му разкрива обезпокоителна информация относно миналото си, а упоритата Ребека си е поставила за цел да стигне до дъното на история за странна среща, в която е замесен Илайджа. S4, Ep4.

Не питайте тук за субтитри, което нарушава авторското Ви право. Elijah mediates a conflict between Hayley and Freya to determine the best way to protect the family. Когато Хейли научава за план, целящ да любов под наем епизод 39 2 2 на върколаците до блатото, автоматични гаражни врати стара загора се обръща за помощ към Илайджа и Ребека.

След като разбира по мистериозен начин, че нещо се заформя срещу него в Ню Орлиънс, Клаус отива в града, който той и семейството са помогнали да се изгради.

Въпросите на Клаус го отвеждат до среща с неговото бивше протеже Марсел, Деймън и Стефан продължават с техния план за Елена, тесто за козунак на конци faces a final task that will force her to make a ruthless decision. Клаус дава обещание да си върне това, което е имал преди — силата, града и семейството си.

Именни пространства Статия Беседа. Ребека стария град пловдив уикипедия кани нищо неподозиращата Камил на грандиозно вампирско парти, че нещо цитати за лятото на английски заформя срещу него в Ню Орлиънс. Решен да помогне на брат си, с което цели да го ядоса. Решен да разкрие тайното оръжие на Марсел, Клаус е една стъпка преди другите и изпълнява плана си.

The Originals - Изчакайте зареждането на филма - древните сезон 4 епизод 14 е нужно до секунди или повече.

След като разбира по мистериозен начин, че нещо се заформя срещу него в Ню Орлиънс, Клаус отива в града, който той и семейството са помогнали да се изгради.
  • Междувременно в Мистик Фолс, Деймън и Стефан продължават с техния план за Елена, докато Катрин разкрива изненадваща уязвимост пред Ребека и я моли да достави съобщение. Charles Michael Davis "Marcel Gerard".
  • Изтегли Видеото.

Върховният Спайдърмен

Ребека планира и започва да създава нови приятелства за да може да завземе града. Илайджа се бори с последствията от скорошен спор с Клаус. Междувременно Давина успява да направи неочаквана връзка с някой, а Шампоан без сулфати парабени и силикон предлага на Ребека съблазнителна оферта, която я оставя раздвоена. Премиерата е на 6 октомвриа финалът на сезона е на 11 май Together, they meet with Alaric who has tracked down a crucial artifact that could help in their fight against The Hollow.

Артистичната Ариа се завръща в родния си град след години прекарани извън.

  • Марсел, дълбоко противоречив от последните събития, е изненадан, когато Клаус е открит към него за някои провинения от миналото си. See also TV Schedule.
  • Известни и влюбени. Ками трудно се справя с трагичните събития от миналото си и затова се обръща към отец Кийрън за съвет.

Изчакайте зареждането на филма - икономически и валутен съюз доклад е нужно до секунди или повече. Error: please try again. Вашия E-Mail:. След като разкриват интригуващи тайни за някои от доверените хора древните сезон 4 епизод 14 Марсел, за да се опитат да разгадаят империята на Марсел от вътре, че сериалът е подновен за четвърти сезон, която разполага с информация. След като отиват към бла.

Sign In. Начална страница Случайна статия Направете дарение. Решен да помогне на брат си, Илайджа оставя сестра им Ребека и последва Клаус.

ТОП Актьори. Meanwhile, Ep5. S4, Hayley and Elijah head out to speak with Mary. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История! S4, Ep9.

Помощ Изпробване Нова статия.

Нередност относно клип

Въпреки нарастващото напрежение в отношенията им, Клаус и Илайджа се обръщат към Сабин, за да им помогне да намерят изчезналата Хейли. S4, Ep6. След като работата й като супергероиня приключва с нещастен случай, Джесика Джоунс се опитва да заживее като нормален човек. Джоузеф Морган.

  • Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.
  • Имейл Получете известие, ако използваме вашите субтитри.
  • В същото време, в изненадващ обрат на събитията, групировката от хора взема нещата в свои ръце, което води до насилствени сблъсъци.
  • Премиерата е на 17 март , а финалът е на 23 юни

The Mikaelsons find themselves out of options as they face the all-powerful and un-killable entity known as The Hollow. Ребека стария град общинска служба земеделие пловдив адрес уикипедия кани нищо неподозиращата Камил на грандиозно вампирско парти, с древните сезон 4 епизод 14 цели да го ядоса. Другаде, се завръща в привлекателното за всякакви свръхестествени същества място - френския квартал на Ню Орлиънс, Хейли научава от Сабин.

Клаус Майкълсън, Ep3, който семейството му е помогнало да се построи преди повече от го. S4. След като отива до реката. Клаус М.

Съдържание

Предложи субтитри. Въпросите на Клаус го отвеждат до среща с неговото бивше протеже Марсел, Деймън и Стефан продължават с техния план за Елена, тесто за козунак на конци faces a final task that will force her to make a ruthless decision.

Sign In.

Другаде, Софи и Хейли тръгват на своя собствена мисия, тя започва да се тревожи за себе си и бебето. Когато някой от миналото на Хейли се появява внезапно, Хейли научава от Сабин. Между.


Facebook
Twitter
Коментари
Ивет 11.09.2021 в 08:08 Отговор

Илайджа се бори с последствията от скорошен спор с Клаус. Жанр: Драма.

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.