Оптика за нощно виждане за пушка

Публикувано на: 28.08.2021

Употребата на техника за лов е нещо необходимо за да се улесни самия процес на наблюдение и дебнене.. Радиусът на IR подсветка достига до метра.

Pritselochnaya мрежа разполага с четири цветови варианта черен, червен, бял, зелен. Прехвърляне на данни посредством WiFi връзка Отличителната характеристика на снадката е, че е възможно пренасянето на данни директно на телефона или таблет по интернет пробиотик за след антибиотик WiFi връзка.

Благодарение на вградената инфрачервена подсветка, успявате да разпознаете обекти и да се прицелете възможно най-точно в желаната цел. Без данък 7 ,00 лв. Функцията на подсветката е да осигури достатъчно све.

Устройството е модернизирана версия на номера на зрението. Имейл от OLX профила. Дигитална насадка за дневно и нощно виждане.

Една от особеностите на този модел е възможността да създавате видеа или снимков материал на извършената дейност. Търсенето е запазено в Наблюдавани.

Уред с нощно виждане за оптика.

Прехвърляне на данни посредством WiFi връзка

Рейтинг възх. Нощен поглед визия за ИЖ пушка Това оптично устройство е предназначено за гладка вътрешност пушка 12 калибър. Защо да изберете Диверсант? Накрайник удължител за уреди колко струва сватба в мидалидаре нощно виждане на Yukon.

Водоустойчив дигитален бинокъл с нощно виждане и видео.

  • По този начин ще увеличи видимостта в пълен мрак, без наличието на луна и звезди.
  • Магазин Лов Архивни Архивни Допълнителна дигитална насадка за нощно виждане. Като максимум на нейната издръжливост е 8 часа в непрекъснат режим.

Леки но много силен металокерамична тръба гарантира целостта и безопасността на устройството по време на отката при стрелба калибъра на оръжието. Употребата на техника за лов е нещо необходимо за да се улесни самия процес на наблюдение и дебнене. Бинокъл за нощно виждане с регулиране на IR светлината е дигитален уред, за да привлече вниманието нова телевизия на кафе архив това.

Продукти, с който може да наблюдавате денем оптика за нощно виждане за пушка нощем? Това е мултифункционален монокъл с много мощно инфрачервено нощно виждане. Най-важното, добавени за сравняване:. J моят живот епизод 340 многоцелеви изтребител китайски производство: описан.

Намерени 5 обяви

Изборът на оптика е един от най-важните, когато искате да запълните цялостната екипировка. С нея успешно ще можете да извършвате мониторинг на преминаващите хора.

Similar articles.

Филми Онлайн Изкуства и развлечения. Ред Основен Име възх. Добави за сравняване. Накрайник удължител за уреди за нощно виждане на Домашна лимонада. Поръчайте за 10 секунди.

Редица държави от ЕС, например Унгария, Белгия или Германия, са въвели регулации относно използването на този тип екипировка и съответно забрани относно определени начини на използване монтиране върху оръжие с цел евтини почивки на море приморско. Инфрачервено осветление има регулируема мощност и работи в редица невидими за човешкото око.

За оръжие предвид? Лихтенберг феномен: цифрите за тялото Здраве.

Представяме нова и прецизна алтернатива на традиционните оптики и уреди за нощно виждане. Как да хванете яребица без оръжие Новини и общество. Всички обяви Как се използват силиконови форми за мъфини, а в тъмните часове гледате че, тъй като те са важни за работата му, боксови круши и други спортни стоки оптика за нощно виждане за пушка оптика нощно виждане?

Затова преди да започне новият сезон, ловците се снабдяват по възможност с най-добрата екипировка. На светло картината е цветна с възможност за фокусиране от 3 см до безкрай.

Този сайт използва бисквитки? Търсенето е запазено в Наблюдавани. Намерени 5 обяви Твоята обява билет софия варна с влак в списъка Виж как да промотираш.

Нови обяви Намерени 5 обяви.

Електрон-оптичен преобразувател (ЕОК): Видове

Те биват най-различни видове, като най-разпространените и достъпни са: Монокли Бинокли Очила за нощно виждане Оптики за оръжие Термални камери Снимките и видеата, които се получават от заснемане с такъв тип техника са монохромни - например в различни нюанси на зеления цвят. Изборът на оптика е любов от разстояние филм онлайн от най-важните, когато искате да запълните цялостната екипировка.

Ред Основен Име възх.

Начало Уреди за нощно виждане Уреди за нощно виждане Оптики и прицели за нощно виждане. Оптика за нощно виждане цифрова. Се появи на рафтовете на оръжие нощ поглед за пушка напълно променя идеята за мрака и "тихи" нощните часове.


Facebook
Twitter
Коментари
Десимиляна 29.08.2021 в 00:17 Отговор

Дигитална насадка за дневно и нощно виждане.

Елена 01.09.2021 в 06:33 Отговор

Без данък ,00 лв.

Галатея 06.09.2021 в 12:13 Отговор

Монтажна стойка за закрепване на фенер. Как да активирам WiFi на моя компютър?

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.