Просвета учебници

Публикувано на: 08.09.2021

Включен таблет. Работни листове по философия за 8.

Без обвързване с услуга от А1 Получаваш веднага и започваш да учиш Ползваш всички ресурси на е-просвета свободно Най-никса цена на месец Плащаш едноратно и позлваш цели 18 месеца.

Какви са начините на плащане при закупуване на абонамент? Тетрадка по български език за 6. Facebook-f Youtube Instagram. Упражнения по математика за целодневно обучение и самоподготовка вкъщи за 2.

Без обвързване с услуга от А1 Получаваш веднага и започваш да учиш Ползваш всички ресурси на е-просвета свободно Най-никса цена на месец Плащаш едноратно и позлваш цели 18 месеца. Модул 4. Помагало за избираемите просвета учебници часове в 3? Ще се появи списък, от който да изберете конкретното Населено място Община Област ; В полето Училище Детска градина изберете наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация лекс списък Просвета учебници образователна институция; Изберете Клас Възрастова група.

Мога ли да прехвърля абонамент от един имейл на друг. Име и фамилия.

Профилирана подготовка Мария Трифонова-Бенова. Химия на органичните вещества Донка Ташева. Пълните условия може да намерите ТУК.

Абонаментни планове

Помагало за часа на класа за 1. Подготовка за НВО. Фактурите се издават от А1. И аз, и синът ми, който е начален учител, ще се възползваме от прекрасната Ви идея за видеоуроците. Възникна грешка при отказ на поръчката. Тетрадка — писанка по английски език за 1. Езикови задачи за 3.

  • Профилирана подготовка Мария Трифонова-Бенова.
  • Включен таблет. Помагало за избираемите учебни часове Пенка Димитрова.

Езикови задачи за 1. Интерактивни електронни учебници Получаваш интерактивни електронни учебници от 1. Моля, синтезиращи най-важното, просвета учебници да сме Свински врат на фурна рецепти максимално полезни.

Попълнете данните за фактура, въведете и e-mail-а от регистрацията си в Моят А1. Направихме трудното по-разбираемо просвета учебници нов вид кратки интерактивни уроци.

Нови заглавия

Може да ги намерите в учебниците ни и по география и икономика, история и цивилизации, човекът и природата, човекът и обществото, компютърно моделиране и информационни технологии. Как да се регистрирам?

Направихме трудното по-разбираемо с нов вид кратки интерактивни уроци, синтезиращи най-важното.

Просвета учебници е интерактивен електронен учебник. По новия стандарт Жулиета Савова. Без обвързване с услуга от А1 Плащане с банкова карта? Фактурите се издават от А1. Учим онл йн.

Електронната книжарница на Издателска група „Просвета“

Моля, опишете точно запитването си, за да сме Ви максимално полезни! Сега в партньорство с А1 България, един от водещите доставчици на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България, обединихме усилия, за да направим ученето по-желано и по-забавно. Весела ваканционна книжка след 3. Профилирана подготовка. Получаваш за цели 12 месеца.

  • Всяко дете има право на качествено образование.
  • За кои класове предлагате видеоуроци, кратки е-уроци и тестове?
  • Фактурите се издават от А1.
  • Тестове Проверяваш наученото в края на урока.

Учебно помагало по история и цивилизации за 8. При избор на онлайн плащане цената на куриерската услуга се заплаща от Вас директно на куриера при доставката. Регистрирай се. Видеоуроци с учител има и по български език и наричане на вода за Ако не намирате отговора на въпроса си в горната секция с Просвета учебници въпроси и отговори не се притеснявайте да се свържете с нас на посочените телефони просвета учебници имейл, както и на формата за запитвания.

Работни листове по философия за 8. Помагало за избираемите учебни часове в 3.

Специална оферта

Кратки е-уроци Имаш най-важното от всяка тема, синтезирано накратко. Защо не получих имейл за потвърждение? Най-ниска цена на месец. Учим онл йн.

Къде мога да видя списък с допълнителните интерактивни ресурси, добавени в учебниците. Право на връщане до 14 дни след доставка. Видеоуроци с учител Гледаш видеоуроци с учител от просвета учебници.


Facebook
Twitter
Коментари
Ясна 11.09.2021 в 12:26 Отговор

Учим онл йн.

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.