Назови ме по име 175

Публикувано на: 09.09.2021

Азизе разбира, че Али е изчезнал. Но за да бъда по-активна, понякога отделям по един-два дни в месеца, за да заснема хубави снимки, които след това да качвам постепенно. Повече не съм играла волейбол след това.

Stefka Stoyanova. Гледах, че избирате имена на чуджучета И споменахте, че може да се спрат на Йетер, ако е момиче. По-нова публикация По-стара михаела маринова като софи маринова Начална страница.

В него се снима до лятото на г. Азизе преследва Оуз с такси. Али е оставен на грижите на зла жена.

Кълъч търси информация за раждането на Али. Оуз посещава дома на Азизе, за да прибере малкия Али. В първия ми ден на снимачната площадка трябваше да изпея песен. Оуз пристига и носи супа на Азизе.

Сначала старые. Планира да избяга с Али.

Последната сцена е изключително трогателна - Жулиде прегръща отдавна загубения си внук. Хубавата новина е, че "Назови ме по име" има завършен логичен финал, в който се оказва, че Али е Емир, Тарък остава със Зелиха, а Оуз - с Азизе. Използвам само Инстаграм.

Представена публикация

В истинския финал на "Назови ме по име": Али е синът на Зехра и Йомер, Оуз остава с Азизе, а Жулиде прегръща отдавна загубения си внук. Става ясно, че хора, наети от Йълдъз, са похитили Али. Благодаря Ви! Благодаря и аз няма да пропусна.

Линейката откарва Азизе и Оуз в болницата. През това време в болницата пристига и Оуз.

  • Заявява, че връзката им приключва.
  • Кълъч следва Азизе. Тя е щастлива, че се грижат за Али.

Кълъч рови в миналото на Азизе, докато полицията го издирва. Поинтересувах се какво означава да наречеш някого така. Защото нямах време за повече. Започнах да работя. Взима си гривната и се приготвя да инжектира отрова на Азизе.

81 Youtube

Как я изпитвате? Али е оставен на грижите на зла жена. Последната сцена е изключително трогателна - Жулиде прегръща отдавна загубения си внук.

Благодаря на момичета преводачки. Понякога се случваше да снимаме 20 епизода за една седмица? Така поне казват. Мъжът и детето - Бг. Velina Nikolova. Гергана Желева.

Представена публикация

Ето и резюме на неизлъчените серии от Diema Family:. Много талантливи тези деца бе. Азизе преследва Оуз с такси. Али е оставен на грижите на зла жена.

Бързо разбрах, винаги щом намеря време, се стремим да се развиваме и усъвършенстваме военно окръжие софия област абсолютно всяка сфера от живота. Чета коментарите, че животът ми напълно се промени след участието ми в конкурса. Мъжът и детето - Бг.

Понякога се случваше да снимаме 20 епизода за назови ме по име 175 седмица. Мога да кажа, че искам да се занимавам с това и от там нататък положих големи усилия. В болницата състоянието на Азизе се влошава.

За да се представяме все по-добре и на ниво.

You’re Temporarily Blocked

Йълдъз е щастлива, мислейки, че Азизе е омъжена. Това ме демотивира и ме отблъсна от спорта. На следващия ден Оуз, Азизе и Али се забавляват заедно.

И още нещо Похитителите оставят дреха на Али в магазина на Кълъч. Оуз и Азизе тръгват към склада.


Facebook
Twitter
Коментари
Тоницвета 15.09.2021 в 09:01 Отговор

Азизе разбира, че Али е изчезнал. Азизе е изписана и Оуз я прибира в дома си.

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.