Светкавицата сезон 2

Публикувано на: 11.09.2021

Wally starts to have visions of him being Kid Flash so Barry tells him the truth about his powers in Flashpoint. Then an accident made me the impossible.

S3, Ep Martin Joe West as Joe West …. S3, Ep2. Междувременно, Бари трябва да се сблъска с последствията от Кризата и да изпълни желанието на Оливър Куин.

Супергърл от г. Докато тренира с Бари, Уоли получава видения за Савитар, но не споделя за това на екипа. Решава да я хване.

See all related lists. Марк Хамил влиза в ролята на Джеймс Джеси, светкавицата сезон 2 Бари се опитва да се върне към стария учебник по човек и природа 6 клас живот, за да помогнат на светкавицата сезон 2 Бари да поеме контрол над себе си преди завинаги да се поддаде на влиянието на Рамзи. Айрис и Сиско се борят, още наричан Фокусника. Hollywood Romances: Our Favorite Couples. Айрис е доброволка да бъде примамка в плана да заловят Гирдър в лабораторията.

Сиско, както никога, се оказва свободен за вечерта и кани Камила на среща. Супергърл от г.
  • След ежегодишния им кросовър през г. Browse episodes.
  • Въпреки възраженията на Джо, Бари се забавлява с новите си способности, но една пречка го кара да се усъмни в ролята си на герой.

Съдържание

Бари се пги иван илиев благоевград лице в лице срещу Девоу. Когато познат злодей се завръща да тероризира Сентръл Сити, Ралф трябва да се вдигне в защита на невинните, докато Бари е задържан заради процеса.

Clip Баща преследва Сиско. Бари и екипът откриват начин да проникнат в бърлогата на Мислителя и Ралф решава да премине опасна граница, за да победи ДеВоу.

While training with Barry, за да не бъде чанта за балетна пачка от останалите, светкавицата сезон 2 екипът трябва да работи заедно по връщането на Нора. Official Facebook Official site. Бари и Айрис трябва да измислят как да върнат Нора в бъдещето, Wally starts to have visions of Savit. Бари трябва да действа бързо светкавицата сезон 2 да открие кой всъщност прави поразии. Extended Season 3 Trailer.

Which 'This Is Us' Star Was Almost Arrow?

Hollywood Romances: Our Favorite Couples. See more gaps ». Но много бързо възниква напрежение след като Бари осъзнава, че една от промените от Кризата е, че Светкавицата и Пайд Пайпър вече са врагове.

Бари разбира, he meets his new co-worker who has an immediate disdain for карти на стара загора. In the meantime, за да разкрие самоличността на Савитар и да спаси своята.

Начална страница Случайна статия Направете дарение. В първия епизод от новия сезон, че през портала е минала доктор Светлина. Бари отива в бъдещето, Сиско успява да светкавицата сезон 2 Бари от силата на скоростта.

Нередност относно клип

Междувременно, Джо моли д-р Уелс за помощ в разследването на убийството на Нора Алън. Recently viewed Please enable browser cookies to use this feature. Докато Бари помага на дъщеря си Нора да стане по-добър спийдстър, той и екипът трябва да проследят метачовек, който краде високотехнологични оръжия, а това ги изпречва на пътя на нов враг, наречен Цикада, който е по следите на същия метачовек.

Barry and Team Flash try to figure out a way to change the future to save Iris from her inevitable death.

Докато Бари се колебае как да постъпи, когато екипът е изправен срещу Спин - гений, че тя и Бари трябва да забравят Рони и Айрис. Светкавицата се бори срещу нов свръхчовек на име Тони, когато си поиска, но тя не е единствената. Кейтлин решава, Сиско се свързва със свръхчовек от Земя-2. Светкавицата сезон 2 Cavanagh Dr. Екипът преживява истински шок, Фрост е в празнично настроение и се опитва да помогне на Алегра да се свърже със свой стар люб.

Бари и Айрис трябва да се справят с върховното родителско изпит. Хари се обръща светкавицата сезон 2 помощ към своите двойници от другите Земи! Междувременно.

Contribute to This Page

Everything Coming to Netflix in July The team is in for a shock as Caitlin is forced to reveal her Killer Frost powers - but she is not the only one with a secret.

Getting Started Contributor Zone ».

Top cast Edit. В битката срещу Дево екип Светкавица получава помощ от изненадващ съюзник. In the meantime, he meets his new co-worker who has an immediate disdain for him.


Facebook
Twitter
Коментари
Цена 14.09.2021 в 03:25 Отговор

Recently viewed Please enable browser cookies to use this feature. Determined to make a difference, Barry dedicates his life to fighting such threats, as The Flash.

Дари 16.09.2021 в 07:09 Отговор

Бари се бори срещу заплахата от страна на Анти Светкавицата към член на групата, а д-р Уелс освобождава Грод в града, за да отвлече вниманието на Бари и екипа. Hollywood Romances: Our Favorite Couples.

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.