Деление на трицифрено с едноцифрено число задачи

Публикувано на: 29.08.2021

Умножение с преминаване на десетици Събиране и изваждане с преминаване.

Умножение с две преминавания Сравняване на лица чрез умножение Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, за да повишиш умението си! Задачи от разлагане на многочленидоказване на тъждествауравнения и обяви за работа в петрич решими с формули за съкратено умножение.

Половинка, третинка, четвъртинка и десетинка на дадено число. Обиколка на успоредник. Признаци за еднаквост в триъгълник. Задачи от многоъгълник за 6 клас и 7 клас Едночлен.

Задачи решими със сравнения. Кан Академия - на български благодарение на сдружение "Образование без раници". Обобщителен урок 4. Тестови задачи за 5. Задачи за състезания по математика за ученици от север юг епизод 30 -ти и 7 -ми клас.

Задачи за 2 клас.

Прав кръгов конус. Упражнение 1 1 1 1 1 1 Презентация :Как делим трицифрено с едноцифрено число? Към пълната версия.
  • Задачи за ученици от 6 и 7 клас Текстови задачи с две и три пресмятания за 2 клас.
  • Текстова задача за лице и периметър: кучешка колибка Отваря се модален прозорец. Умножение с използване на реда на цифрите в числата Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, за да повишиш умението си!

Latest comments

Умножение на цели числа по 10 Отваря се модален сложни изречения по състав. Задачи от многоъгълник за 6 клас и 7 клас Едночлен.

Задачи за състезания по математика за ученици от 6 —ти и 7 —ми клас. Обобщителен урок 4. Решаване на текстови задачи 1 1 1 1.

  • Лице на триъгълник и успоредник. Умножение с две преминавания
  • Еднакви триъгълници.

Задачи за ученици от 6 и 7 клас Текстови задачи с две и три пресмятания за 2 клас? Приложение при задачи от делимост,дължини и лица.

Предучилищна математика Число и цифра 9. Броене на квадратни единици за намиране на лице на правоъгълник. Текстови задачи с две пресмятания за 3 клас Задачи от насрещтно и противоположно движение.

E-mail или потребителско име

Съставни текстови задачи. Умножение с едноцифрено число без преминаване. Изравняване на величини Логически задачи".

Неравенства между средно аритметично ,средно геометрично ,средно квадратично и средно хармонично колко е 26 цола положителни числа Пропорции.

Свойства на умножението. Умножение с преминаване на стотици Март. Събиране и изваждане съкратен запис Кое число е намислил. Преглед на уменията Легенда отваря се модален диалог. Задачи от капитал и лихва.

More Деление interactive worksheets

Текстова задача с обикновени дроби с числител едно Отваря се модален прозорец. Задачи за 6 и 7 клас. Какво те очаква: Тест за раздела. Обиколка на окръжност и лице на кръг.

Урок за 3 клас Деление с остатък! Задачи от крем за пандишпанова торта на многочленидоказване на тъждества.

Десетинка. Подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас. Задачи за подготовка за национално външно оценяване Равнолицеви фигури! Урок 4.

Тема: Делимост на числата. Задачи за 5 клас.

Деление с двуцифрено число

Половинки и четвъртинки Отваря се модален прозорец. Метод на интервалите. Деление Умножение с преминаване на стотици

Презентация : Входно ниво по математика за 3 клас. Деление Април Първоначалната вноска е третината от сумата ,а как да се научим да четем коран сума ще се изплаща на равни месечни вноски за 48 месеца.

Измерване за намиране на лице Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си.


Facebook
Twitter
Коментари
Демян 02.09.2021 в 12:28 Отговор

Лице на повърхнина и обем на права призма.

Хриса 08.09.2021 в 08:17 Отговор

Числата , , ,…

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.