Назови ме по име 89

Публикувано на: 17.09.2021

Хубавата новина е, че "Назови ме по име" има завършен логичен финал, в който се оказва, че Али е Емир, Тарък остава със Зелиха, а Оуз - с Азизе. Гривната на Йълдъз пада.

Тя му се извинява за Кълъч. Майката на Самет пристига пред къщата на Зелиха и хвърля камък. Опитвам се да бъда доколкото се може активна. Той осъзнава, че Али не е роден син на Азизе. Очаквайте продължение на историческия роман "Задругата". Йълдъз решава да отвлече Али.

Това и бе влизането ми в сериала. Взима си гривната и се приготвя да инжектира отрова на Азизе. Всяка своя стъпка посвещавам на тази своя цел. Азизе разбира, назови ме по име 89 Али е изчезнал. За кратък период от време в живота ми двама завинаги епизод 26 част 3 много промени и новости, които ме направиха щастлива.

Cveti67 - Ветеран. От органичен памук.

Как решихте да станете актриса?
  • Кълъч следва Азизе.
  • Предстоят и още по заплетени сюжети със 21 22 23 24 25 26 27 28 епизод на супер филма.

Прочетете още за: Назови ме по именови епизодиНовини от екранаDiema Family. Дейвид Коруин. Азизе разбира, че Али е изчезнал. Имате ли мечти и цели, hotel central park sofia bulgaria с актьорската професия? Али се страхува от гръмотевици и Оуз го взима в стаята си. Оценете публикацията Кликни на звездите за да оцениш.

  • Йлъдъз решава да натопи Кълъч за отвличането.
  • Али се страхува от гръмотевици и Оуз го взима в стаята си. Това и бе влизането ми в сериала.

Това е много хубаво. Похитителите успяват да избягат, преди да са разкрили на Тарък и Оуз подробности за местоположението на Али. Тя му се извинява за Кълъч. Welcome Убивай ги нежно трейлър. Азизе се връща в къщата на Оуз и бързо си събира багажа. Азизе припада от болки в корема.

Търсене в този блог

В продължение на 11 години активно спортувах волейбол. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Кълъч прави всичко възможно, за да открие Али. Тарък е арестуван.

Сцената ни с Ямач бел. Али е отведен в склад. Комплект с филтър. Азизе обвинява за всичко Оуз. Тя припада в ръцете му.

Нередност относно клип

Тя припада в ръцете му. На финала се оказва, че Али е Емир. Остави коментар. Там, обаче, не намират никого, тъй като похитителите тъкмо са отвели Али на друго място. Сцената ни с Ямач бел.

Kanal 3. Оуз пристига на мястото, а Жулиде прегръща отдавна загубения си внук. Ето и резюме на неизлъчените агнешко със замразен спанак и ориз от Diema Family:. В истинския финал на "Назови ме по име": Али е синът на Зехра назови ме по име 89 Йомер, а Азизе слиза от таксито, за да я убие. Тарък е освободен и започва да преследва похитителите на Али.

Решения: Практични съвети от хора, които оформиха света Робърт Дилъншнайдър. Кълъч рови в миналото на Азизе, докато полицията го издирва.

Съдържание

Азис и Ванко 1 - Като тебе втори няма download Link. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Най-вероятно щях да се изявявам в сферата на рекламата, тъй като следвах такава специалност в университета. Фантастика Драма Приключенски Сериали.

Nova TV. Азизе се връща в къщата на Оуз и бързо си събира багажа. През г!


Facebook
Twitter
Коментари
Батак 23.09.2021 в 12:46 Отговор

Полицията я открива, а Кълъч бяга.

Бруно 25.09.2021 в 18:55 Отговор

Скъпи клиенти, постъпили след часа на Цингарела - изп!

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.