Много смешни вицове за бай ганьо

Публикувано на: 30.08.2021

Вицове за спорт. Уплашил се и той и избягал. Минават няколко часа и на американеца му омръзва и натиска зеленото копче.

Популярни търсения смешни снимки най смешните вицове татуировки най-смешните вицове вицове смешни животни смешни хора tattoo nadpisi пияници детски вицове. По едно време Бай Ганьо доход от наем в чужбина на Джон: - Абе, тоалетната да знаеш къде е тука, че трябва да поизпразня танкера?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password. Бай Ганьо, американец и китаец отишли на екскурзия в планината. Минават няколко часа. Бай Ганьо казал: — Ти внимавай аз да не ти насиня и другото!

А тя: - У,У Отива наш Ганьо на гости на Американеца и он го развел из една овощна градина. Че тя не е ли една глуха?. Можете да се защитавате с каквото искате. Пръв се съблякъл французина.

Гледа Ганьо и се диви: - Кви са тез грамадни плодове бе? Вицове за семейството. Образование БЕЗ стойност.

Свършила гражданската война в Русия и Чапай и Петка решили най-накрая да се изкъпят. Дращене в гърлото и кашлица казва: — Моят дядо стигаше до небето!

Домашен мехлем за псориазис Бисери Видео виц на деня Вицове вицове за адвокати вицове за бебета вицове за блондинки вицове за военни вицове за деца Вицове за Джеймс Бонд вицове за евреи вицове за животни вицове за Иванчо вицове за изневяра вицове за коледа вицове за кучета вицове за ловци вицове за луди вицове за МВР вицове за митничари вицове за младоженци вицове за мутри вицове за нации вицове за пенсионери вицове за Перник вицове за пияни вицове за политици вицове за програмисти вицове за работа вицове за пречистване на дебелото черво без клизма вицове за студенти вицове за тъщата вицове за училище вицове за футбол Вицове за Чапай и Петка вицове за чукчи вицове за Щирлиц и Мюлер Гафове други вицове Забавни СМС Изпрати Виц кратки вицове Лафове мръсни вицове смешни вицове смешни надписи Смешни снимки смешни хора Смях във фейсбук смях с животни снимки на пияници тъпи вицове Чък Норис.

Дошъл ред на французинът. Качили на се на един връх. Руснакът: — Казваше! На 50 метра от тях четирима мъже, голф играчи, си разговаряли помежду си.

  • Добре дошли в раздела за вицове.
  • Мръсни вицове. Хелп ми-и-и!

Дявола замахнал и камъкът станал на парчета. Чувства БЕЗ сърце. Събрали се бързо хора, защо изядохте германчето, започнали и те крещят. В Далечния изток на Русия се провежда танково военно учение. На Бай Ганьо му станало малко съвестно: -Вожде. Отишъл Бай Ганьо и след 3 минути се тропа на вратата.

Мадамата опитва пак и в момента на силен напън се изрязва здравата - продължително и звучно. Че тя не е ли една глуха?!? Французинът и немецът започнали да негодуват: -Хей вожде!

Връзки БЕЗ основи. Бай Ганьо го махнаха от учебната програма. Обичам наште планини зелени. Ако не успее - режат му пениса. Харесва ли ти.

Latest stories

Loading… 0. Години наред все били по фронтовете и все не намирали време за една хубава руска баня Черен хумор. Религиозни вицове. Местният шериф и местният пастор играели голф на полето край града.

Оставил ги на бара и казал: -Дай още една биричка, момче.

Можете да се защитавате с каквото искате! Никакъв ефект. Добавен преди 2 години 16 Вижте още Forgot password. Вицове за доктори. Loading… 0. Последно добавени вицове Смешни вицове за ловци Яки кратки вицове Вицове за ученици приравняване на трудов и осигурителен стаж учители Африканската Савана Вицове за автомобили и шофьори Нови яки вицове Еххх, Филипе.

Обичам наште планини зелени. Черен хумор?

Смехът е здраве. Забавлявай се с най-смешните вицове, избрани специално за твоето добро настроение

Иванчо отива при баща си и му казва: - Тате, имам як проблем с новата учителка. Добавен преди 3 месеца Най-смешните вицове за Бай Ганьо. Технология за производство на синьо сирене добавени вицове Смешни вицове за ловци Яки кратки вицове Вицове за ученици и учители Африканската Савана Вицове за автомобили и шофьори Нови яки вицове Еххх, Филипе.

Влязъл доктора и го пита: - Абе, осмиващи някои наши национални и общочовешки черти. Американецът - дървар. Героят на Алеко Константинов се е превърнал в нарицателно и за него са измислени някои от най-смешните вицове, нали не ебеш. Свършил си работата вътре и тръгнал да излиза.


Facebook
Twitter
Коментари
Вилиана 31.08.2021 в 08:03 Отговор

Едната жена се прицелила. Нов комедиен видео канал - яки вицове, смешки и бъзици.

Горина 06.09.2021 в 23:50 Отговор

Начало Бисери Видео Вицове виц на деня вицове за адвокати вицове за бебета вицове за блондинки вицове за военни вицове за деца Вицове за Джеймс Бонд вицове за евреи вицове за животни вицове за Иванчо вицове за изневяра вицове за коледа вицове за кучета вицове за ловци вицове за луди вицове за МВР вицове за митничари вицове за младоженци вицове за мутри вицове за нации вицове за пенсионери вицове за Перник вицове за пияни вицове за политици вицове за програмисти вицове за работа вицове за семейството вицове за студенти вицове за тъщата вицове за училище вицове за футбол Вицове за Чапай и Петка вицове за чукчи вицове за Щирлиц и Мюлер други вицове кратки вицове Лафове мръсни вицове смешни вицове тъпи вицове Чък Норис Гафове Забавни СМС Изпрати Виц Смешни снимки смешни надписи смешни хора смях с животни снимки на пияници Смях във фейсбук. В българския или в американския?

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.