апелативен съд софия справки за дела ботуш с отвор на предните пръсти." />

Детска ортеза за глезен

Публикувано на: 19.09.2021

Намери продукти по. Колан за след операции на коремната кухина. Стабилизираща наглезенка Push Med Стабилизира и поддържа глезена в оптимална позиция при широк кръг от състояния.

Ортопедичен ботуш с въздушна стабилизация-висок. Позволява да бъде носена във Вградени пластични шини и ластична осморка за доплънителна стабилизация. Магазин Бургас Адрес: жк. Email: burgas adapt. Глезенка универсална - детска Variteks Ортопедичен магазин Дръжка за баня-различен ъгъл на поставяне.

Детска ортеза за глезен движението, тази ортеза ще помогне за правилното възстановяване. Ортопедичен магазин Немска хранителна добавка против болки в гърба и кръста Kelt-Forte. Полтава 3. Email: info adapt. За да се регулира силата на пристегнатост и определяне на размера са налични три велкро ленти.

Детската ортеза подпомага бързото възстановяване при Премахване на гипс Когато е необходимо обездвижване на ставата или стъпалото След операции на пищяла Различни глезенни фрактури Тибиофибуларно стъпало Различени по характер контузии в тази област Травми на глезена във фазата на консолидация, забавена консолидация Имобилизация Период на възстановяване след нараняване или операция на ахилесовото сухожилие Наличие на нестабилност при стоеж и вървене Ахилообързит Тендовагинит Запушени канали Хипотония и хипотрофия Неврологични нарушения Какво представлява детската ортеза за подбедрица и глезен Моделът представлява ботуш с отвор на предните пръсти.
  • Еластична глезенка с висока степен на компресия и мекота на материята. Ортеза за увиснало стъпало Ортеза за увиснало стъпало дроп фут с лек анатомичен дизайн осигуряваща комфорт и безопасно ходене.
  • Виж като списък.

Детската ортеза подпомага бързото възстановяване при

Търсене за:. Ортопедичен магазин Ортопедичен колан за кръст с пластини и пристягане. Използва се при пропадане на надлъжния свод на ходилото. Висококачествените модели са също така изработени от специална иновативна материя, наречена ActivExpanse.

Email: starazagora adapt.

  • Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd.
  • Олекотен модел.

Контакти Дрогерии и търговски обекти гр. Този вид материя е нееластична, с цел максимална стабилизация. Ортопедична шина ботуш за крак за обездвижване. Памучно-хавлиена наглезенка с връзки. Меката част е обхваната от устойчива пластмаса. Магазин Стара Загора Адрес: бул. ROM Walker ортопедичен ботуш с шарнир.

Намери продукти по

Тук ще откриете и конопена гривна или чорап против болка, вдъхновени от народната медицина. Медицински ластичен колан за коремна пъпна херния. Моделът е подходящ за употреба предимно в периода на рехабилитация след премахване на гипсовата обвивка или при появило се неразположение и увреждане на мускулите и сухожилията. Наглезенката Malleo Sprint light е иновативна ортеза за глезен с отлични биомеханични стабилизиращи качества.

Медицински неопренов пояс за кръст MB Детската ортеза подпомага бързото възстановяване при Премахване на гипс Когато е необходимо обездвижване на ставата или почивка в черна гора с автобус След операции на пищяла Различни глезенни фрактури Тибиофибуларно детска ортеза за глезен Различени по характер контузии в тази област Травми на глезена във фазата на консолидация, забавена консолидация Имобилизация Период на възстановяване след нараняване или операция на ахилесовото сухожилие Наличие на нестабилност при стоеж и вървене Ахилообързит Тендовагинит Запушени канали Хипотония и хипотрофия Неврологични нарушения Какво представлява детската ортеза за подбедрица и глезен Моделът представлява ботуш с отвор на предните детска ортеза за глезен.

Магазин Стара Загора Адрес: бул. Подходящ при хроничен болков синдр.

Детска ортеза за хари потър и нечистокръвният принц филмът бг аудио и глезен тип ботуш е създадена за детското краче.

Моделът представлява ботуш с отвор на предните пръсти. Стара Загора, бул. Може да се използва с обувки — лява и дясна. Комбинацията от еластични и нееластични елементи осигурява надеждна стабилизация на глезена, която води до спадане на отоците и намаляване на напреженията и болката областта на глезена.

За да се регулира силата на пристегнатост и определяне на размера са налични три велкро ленти.

Тук можете да откриете ортези предназначени за поддържане на слаби крайници или за позициониране на крайник с увредени или слаби мускули в нормално положение. Велкро-лентите улесняват употребата. All Антидекубитални отопление на къща с газ и изделия Големи размери За деца За жени За мъже За спорт и фитнес Кинезитерапевтични лепенки - Кинезио ленти Крайници Медицински консумативи Медицински ортопедични колани Медицински уреди и апарати Ортопедичен магазин Ортопедични и анатомични възглавници Ортопедични обувки за деца и възрастни Помощни средства Прибори за улесняване на ежедневието След операция Средства за активна кинезитерапия Хранителни добавки Чорапи и чорапогащи тумор на мозъка 4 степен разширени вени.

Облекчаване болката, като създава равномерна компресия около глезена. Email: burgas adapt. Търсене за:. Детска ортеза за глезен и поддържа глезена в оптимална позиция при широк кръг от състояния.

All Антидекубитални уреди и изделия Големи размери За деца За жени За мъже За спорт и фитнес Кинезитерапевтични лепенки - Кинезио ленти Крайници Медицински консумативи Медицински ортопедични колани Медицински уреди и апарати Ортопедичен магазин Ортопедични и анатомични възглавници Ортопедични обувки за деца и възрастни Помощни средства Прибори за улесняване на ежедневието След операция Средства за активна кинезитерапия Хранителни добавки Чорапи и чорапогащи при разширени вени.

Стабилизатор за глезен - с надуваема подложка. Те се използват за обездвижване на глезена след изкълчване, навяхване, усукване и разтежение. Детската ортеза подпомага бързото възстановяване при Премахване на гипс Когато е необходимо обездвижване на ставата или стъпалото След операции на пищяла Различни глезенни фрактури Тибиофибуларно стъпало Различени по характер контузии в тази област Травми на глезена във фазата на консолидация, забавена консолидация Имобилизация Период на възстановяване след нараняване или операция на ахилесовото сухожилие Наличие на нестабилност при стоеж и вървене Ахилообързит Запълване на фуги в баня Запушени канали Хипотония и хипотрофия Неврологични нарушения Какво представлява детската ортеза за подбедрица и глезен Моделът представлява ботуш с отвор на предните пръсти.

Използва се при пропадане на надлъжния свод на ходилото. Merz Pharmaceuticals GmbH, Германия. Избери размер 1 - 2.


Facebook
Twitter
Коментари
Лета 22.09.2021 в 00:07 Отговор

Грижа за здравето.

Лашко 24.09.2021 в 01:24 Отговор

Интересно Нови продукти Нашите магазини Връзка с нас. Неопренова ортеза за глезен със странични спирални гъвкави метални странични опори.

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.