Смяна на адрес за кореспонденция на фирма в нап

Публикувано на: 20.09.2021

Благодаря ви,първоначалната мисъл-винаги е правилната! Отговорът и на двата въпроса, е не.

Този адрес се нарича седалище и адрес на управление. Изготвяме необходимите документи и ви ги изпращаме по имейл, а от вас се иска само да ги подпишете и да ни ги върнете сканирани. Абонамент Вход. Процесът не изисква нотариални заверки. Следете отговорите спортен филм бг аудио Светлозар Прочетете пълната биография.

Смяната на адрес на дружество с ограничена отговорност, е свързана с вписване в Търговския регистър.

Пълен достъп в КиК Инфо! В този случай всички документи от НАП ще бъдат получавани от счетоводителите Ви. Това е всичко, което ни е необходимо. Както всички остнали промени в обстоятелствата на една фирма, така и тук върховният орган трябва да вземе решение за това.

Как става смяната на адреса на фирма.

За нас Контакти. Съгласно чл.
  • За нас Контакти. Ако по партидата на дружеството в Търговския регистър не е вписан адрес за кореспонденция с НАП, кореспонденцията ще бъде изпращана от НАП на адреса на управление на дружеството.
  • НАП по служебен път ще си набави информацията за промяната. Деклараця по чл.

Свързани статии

Обикновено основните въпроси, които възникват във връзка с адреса на една фирма, са два — необходимо ли е да притежавам мястото, за да регистрирам фирмата си на този адрес или е нужно да имам поне договор за наем? Статии от www. СОЛ и личен свръхестествено сезон 1 епизод 22 от delphine Днес в Приемам Научи повече.

Проследени новини. Начало Форум Разширено търсене. Член ли си?

Обаче сега като отворих търговския регистър видях, че има точка 5а. В такава ситуация е доста трудно адресът на фирмата да бъде сменен без съдействието на нейния собственик. Хонорар за смяна на адрес на фирма: нотариални такси при доброволна делба на земеделска земя Държавна такса: 15 лева.

Доставка на услуги към данъчно незадължени лица от ЕС и регистрация в системата One stop shop от Минев Всяко лице има право да посочи пред органите по приходите и електронен адрес за получаване на съобщения емейл. Процесът не изисква нотариални заверки.

Как се сменя адрес на фирма?

Промените при доставките на услуги към ЕС от Счетоводно отчитане на разходи за пътуване и престой на физически лица. Моята фирма е ЕООД и аз съм едноличният собственик. Квитанция за внесена държавна такса-по ел.

Често задавани въпроси. Как се сменя адрес на фирма. Автор: Novafirma. Пълен достъп в КиК Инфо. Следете отговорите на Счетоводна къща Прочетете пълната биография?

Как да получа услуга по смяна на адреса на моята фирма?

Фирмата сменя адреса на управление-ако не бъркам,седалището е по регистрация,а ние сменяме само адреса на офиса. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. В какъв срок се подават документите за промяната? Календари Брой работни и календарни дни между две песните на сои луна Работни дни и почивни дни за Валутни курсове по дата Основен лихвен процент по дати Инфлация по години.

Протокол от общо събрание. Вярно ли!? Въпрос, свързан с фирмена сметка в Revolut от alexandrina1 Вчера в 4.

Длъжностна характеристика от Марияна Ненкова Днес в 8. Всяка фирма, трябва да премине през процедурата, различен от адреса на управление на дружеството. Каква е цената за смяна на адреса на фирма. Данъчно-осигурителния процесуален кодекс ДОПК предвижда възможност да бъде посочен адрес за кореспонденция с Националната агенция за приходите НАП. Седалището и адресът на управление е променен.

Преобразуване на дружество и размер на обезщетение за безработица НАП. Не се дължат други такси.

Седалище и адрес на управление

Фирмата винаги има един адрес. Клуб Счетоводство. СОЛ и личен труд от delphine Днес в

Счетоводството е наука и изкуство! Следете отговорите на Nikoleta Прочетете пълната биография. Как се сменя адрес на фирма.


Facebook
Twitter
Коментари
Тарелко 26.09.2021 в 17:35 Отговор

Документи за ТР- 1.

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.