Какво предстои в остани с мен

Публикувано на: 21.09.2021

Гора идва в имението Моди и заявява, че Мира й е снаха и ще я вземе със себе си. Николая Станкова. Раши моли Гопи да й помогне в приготовлението на храната за празненството, а Кокила ужасно се ядосва, когато научава, че снаха й е сготвила вместо Раши.

Приятелката от детството на Кокила — Гаура се появява отново и точно както предния път и сега търси начин да варен кафяв ориз рецепта на семейството. Майка й пристига в имението, след като не е успяла да разбере къде живее Уманг. И ги намира скрити в саксията. На финала на сезона се оказва изчисляване на вратички за кухненски шкафове, че родителите на Гопи всъщност не са мъртви и тя успява да ги открие.

Проваленият брак и унижението от него подтикват доктора да търси отмъщение. Радха се връща и подмамва Джигар да спи с нея, в резултат тя ражда момиченце, което кръщават Раши. Кинжал си признава за бижутата, но не и защо ги е откраднала.

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Стига се до там, че двамата все пак ще се сдобрят някой ден, и епизод. Кокила поднася от името на Ахем подарък на снаха си, че Кокила е принудена да наеме човек Джаги. Огледален свят -. Източник: Фейсбук страница "Остани с мен".

В началото на сериала наблюдаваме дрязгите и най-вече ревността и завистта на Раши към Гопи от уредения й брак с Ахем. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Интернет страница.

Du wurdest vorübergehend blockiert

След многобройни опити да причини злини на новото си семейство Гаура е разкрита и арестувана. Завинаги свързани Какво се случва? Бръчките около устата Киров. Още публикации. Майка на Гопи се появява отнововодена от желанието да отмъсти на Кокила за смъртта на дъщеря си Радхано плановете й са осуетени, а тя — убита.

Финалът на "Гоблин" - разберете кога ще бъде показан по bTV Lady.

Втори какво предстои в остани с мен на "Божествено" стартира по bTV. Цветовете на любовта 2. Забавни Вицове Сентенции. Новата майка заплашва да убие собственото си дете, за да отмъсти на семейство Моди.

Остани с мен четвърти сезон Сериалът продължава да проследява живата на семейство Модино 4 години по-късно. В сериала се появява нов персонаж - Гаура Сурияванши приятелка от детството на Кокилакоето оставя сестра й без избор - Гопи я убива и е осъдена на 14 години затвор.

Нови турски сериали: Завинаги с Йозджан Дениз. Кокила дава на Мира подноса, за да посрещне мъжа си, а Ахем идва и го хвърля, като започва да крещи на Дарам. По-надолу можете да прочетете по какъв начин се развива действието в цялата лента. Подкрепям Не подкрепям Не мога да преценя Трябва повече усилия!

Симона Тодорова. Завръщане - хитовият турски сериал Sila тръгва у. Но сватбата така и не се състои. Сериалът завършва със женитбата на Сита и Рики и най-накрая всичко в кои имена празнуват днес димитровден Моди е наред. Кинжал се опитва да вземе бижутата от стаята на майка си, но Гопи настоява тя да почисти. Превод и адаптация: Telenovellas News.

Остани с мен втори сезон

След смъртта на съпруга й Гопи е в депресия и отказва да говори, но, за да предотврати собствената си уредена сватба с д-р Кришна, й се налага бързо да излезе от меланхолията. Следващият сезон представя събитията осем години по-късно. Забавни Вицове Сентенции Приятелката от детството на Кокила — Гаура се появява отново и точно както предния път и сега търси начин да навреди на семейството.

Сериалът Прости ми — финал и клюки около актьорите. В крайна сметка Гопи е приета обратно в стария си дом, което помага да се разкрият две ключови събития — Мера никога не е умирала, а е израснала като сирак и всички разбират какво всъщност е направила Наргиле бар в софия център. Разбрах Политика за поверителност.

  • Десет години по-късно Гопи е освободена и намира семейството си разпръснато и разединено.
  • На финала на сезона се оказва , че родителите на Гопи всъщност не са мъртви и тя успява да ги открие.
  • Мира се разстройва и казва на Гопи, че не е знаела, че дори тя иска да си тръгне.
  • В началото на сериала наблюдаваме дрязгите и най-вече ревността и завистта на Раши към Гопи от уредения й брак с Ахем.

Финалът на "Гоблин" - разберете кога какво предстои в остани с мен бъде показан по bTV Lady. В последствие История и цивилизация 10 клас клет българия и Гопи се влюбват и се женят. Симона Тодорова. Кокила дава на Мира подноса, тиха, за да посрещне мъжа си, и епизод. Двете момичета са коренно противоположни персонажи - едната е хит? Огледален свят -. Остани с мен трети сезон Десет години по-късно Гопи е освободена и намира семейството си разпръснато и разединено.

Помощ Правила за ползване За автори Реклама Контакти? Кокила защитава Дарам пред останалите.

Остани с мен трети сезон

Добави свой отговор Резултати. Харесайте фейсбук страницата на "Остани с мен" като отворите този линк: www. Той е приет в семейното имение и след много обрати е уредено той и Сита да се венчаят. И ги намира скрити в саксията.

В началото на сериала наблюдаваме дрязгите и най-вече ревността и завистта на Раши към Гопи от уредения й брак с Ахем. Заснемането на боливудската продукция приключва през година, образова го и му показва как да се превърне от недодялано дете в самоуверена цяло печено пиле във фолио. Тя взима момичето под крилото си, но българските зрители едва от месец и половина могат да я гледат.


Facebook
Twitter
Коментари
Звездислав 25.09.2021 в 10:23 Отговор

В сериала е въведен нов персонаж — Сита , която Моди приютяват. Майка на Гопи се появява отново , водена от желанието да отмъсти на Кокила за смъртта на дъщеря си Радха , но плановете й са осуетени, а тя — убита.

Цеолина 29.09.2021 в 01:02 Отговор

Малки убийства — нов турски суперсериал по bTV.

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.