Сезони на любовта 136

Публикувано на: 30.08.2021

İki Aile. Дъждовно време.

Забраненият плод. Ufak Tefek Cinayetler. Mucize Doktor. Her Yerde Sen. Kiraz Mevsimi. Yasak Elma. Великолепният век.

Свободен дух! Горчиво и сладко. Твоят мой живот. Пламъкът на сърцето. Binbir Gece. Сехер, се премества в Истанбул заради дъщеря си Джер.

Жестокият Истанбул ще изправи героите един срещу друг и ще им покаже, че мечтите и действията им имат висока цена. Ролите се озвучават от Таня Димитрова от първи до тридесет и шести епизод, от четиридесет и девети до сто тридесет и шести епизод , Василка Сугарева от тридесет и шести до четиридесет и осми епизод , Лина Златева от първи до сто и двадесети епизод , Татяна Захова от сто двадесет и първи до сто тридесет и шести епизод , Мина Костова , Виктор Танев от първи до четиридесети епизод, от петдесет и седми до сто тридесет и шести епизод , Георги Стоянов от четиридесет и първи до петдесет и шести епизод и Димитър Иванчев.
  • С Русия в сърцето. Сехер отказва да се премести в Истанбул, но Джерен изпепелява дома им и се принуждават да заживеят в имението на Карачай, мислейки, че ще са техни помощници.
  • До последен дъх.

Нередност относно клип

Любов в спешното отделение. İki Aile. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Моята опасна жена. Шениз обаче ненавижда Недим, тъй като тя пази дълбоко пазена тайна, която той знае, и започва тихомълком да му дава опиати с цел да го държи дезориентиран.

Нашата история? İstanbullu Gelin. Истанбулска приказка. Любов от втори опит. Изгубени години. Научи ме да обичам. Kiraz Mevsimi. Джерен смята, че ще я сватосват за Н.

Всички тайни наяве

Осмият ден. Двама завинаги. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.

Морска звезда. Цената на живота? Той го отглежда след смъртта на брат си, убит преди години. Север Юг.

Yemin Сблъсъкът между двете семейства е неизбежен, алчно.

Представена публикация

Горчиво и сладко. Сехер е скромна и отдадена на семейството си майка с три деца - Джерен, решила да забогатее на всяка цена; Джемре - изучила се и работеща като медицинска сестра; Дживан - непокорен младеж, който би защитил семейството си на всяка цена.

До смърт.

  • Вътрешен човек.
  • Готова на всичко.
  • Памуковата принцеса.
  • Ситуацията става още по-сложна, когато Агях открива, че има сериозен сърдечен проблем, който застрашава живота му.

Benim Hala Umudum Var! Помощ Изпробване Нова статия. Фалшива принцеса. Yemin Bizim Hikaye. Analar ve Anneler. Турски сериали излъчени в България.

Съдържание

Диво сърце. Любов под наем. Melekler Korusun. Не ме оставяй.

Заглавие на български. Son Bahar. Beyaz Gelincik.


Facebook
Twitter
Коментари
Сърмена 03.09.2021 в 10:33 Отговор

Elveda Derken. Голямата лъжа.

Йошо 06.09.2021 в 08:12 Отговор

Свободен дух. Сехер е скромна и отдадена на семейството си майка с три деца - Джерен, решила да забогатее на всяка цена; Джемре - изучила се и работеща като медицинска сестра; Дживан - непокорен младеж, който би защитил семейството си на всяка цена.

Девина 07.09.2021 в 14:05 Отговор

Черна любов Приказка за Бодрум.

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.