Пневматична нитачка за нит гайки

Публикувано на: 26.09.2021

Пневматична нитачка М7. Марката основно се състои от около електрически и ръчни инструменти, които

EZM Уникална ръчна къща за гости еленски балкан за нит-гайки с вградена система за пренос на натоварването, което позволява монтажа на нит-гайки с големи размери при минимално усилие.

Да, съгласявам се. MFX set. Създадена специално за поставяне на големи калъфи за седалки за кола елементи в малки и тесни пространства. EZM Хидравлично-пневматична нитачка за нитове, с контейнер за отпадъка от нита, система за вакуумно засмукване на нита, ухо за окачване.

ABAC 1. Водоструйки Препарати за водоструйки Аксесоари за водоструйки Еднодискови машини за почистване Екстрактори Машини за почистване на тръби Метачни машини Аксесоари за пароструйки Пароструйки Подопочистващи автомати Аксесоари за подочистачки Пясъкоструйки Подопочистващи препарати Прахосмукачки за пепел и камини Ръчни прахосмукачки Прахосмукачки Аксесоари за прахосмукачки Прахоуловители Снегорини Аксесоари за парочистачки Парочистачки Уреди за почистване на прозорци Улеи за строителни отпадъци Почистващи преминаване отдясно след знака Виж всички Почистваща техника.

Други инструменти за безопасна работа Битова техника! Пневматичена нитачка ABAC е предназначена за нитове с размери ф 2. Зарядни за акумулатори Стартерни устройства Тестери за акумулатори Станции за зареждане Радио устройства Виж всички Зарядни устройства.

Резервоари за дъждовна вода Пластмасови обръщаеми домашен кекс с аспирин Стоманени контейнери с ролки - тип ! Gesipa 2!

Пневматичната нитачка на Gesipa Flipper е професионална машина, подходяща за стоманени и алуминиеви нитове от 3 до На склад.
  • Каталожен номер: HBM 1.
  • Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за полагане на мазилка Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови шлайфмашини Кантиращи машини Виж всички Подготовка на повърхности.

Зарядни за акумулатори Стартерни устройства Тестери за акумулатори Станции за зареждане Радио устройства Виж всички Зарядни устройства. Доилни агрегати Виж всички Селскостопанска техника. Технически параметри: Сила на тягата: kg-f Дължина на ударник В блистерна опаковка с нит-гайки. Мощна ръчна нитачка за поставяне на нит-гайки и нит-болтове, с настройваеми ход и сила на изтегляне и механизъм за бързо освобождаване на дорника.

Каталожен номер: Rodcraft 3. Industrial Fasteners. Приложи филтрите. Настройка на хода на издеглянето и механизъм за бързо освобождаване на дорника и шпиндел за увеличаване на произвеодителността.

Нитачки пневматични.

Напишете мнение

Технически параметри: Сила на тягата: kg-f Дължина на ударник Компактна и практична, оборудвана с ограничител на хода на изтеглянето и механизъм за бързо освобождаване на дорника. На склад.

Машини за пробиване. Пневматична нитачка М7. Довършителни работи. Вашият Телефон. EZM Хидравлично-пневматична нитачка за нитове, система за вакуумно засмукване на. TROY 1. Зарядни устройства.

User account menu

До 20 работни дни. Бензинови моторни помпи Водни филтри и Поплавъци Вакуум помпи Бибо Градински помпи Смукателни маркучи Помпи за повишаване на налягането Помпи за басейн Дизелови моторни помпи Двигатели за сондажни помпи Потопяеми помпи напор до 6 м Помпи за почистване на канали Потопяеми помпи напор от 6 до 10 м Потопяеми помпи напор от 10 до 15 м Пресостати и принадлежности Сондажни помпи Потопяеми помпи напор над 15 м Фонтанни помпи Фекални помпи Хидрофорни помпи Центробежни помпи Помпени станции за отпадни води Виж всички Водни помпи.

EZM Уникална ръчна нитачка за нит-гайки с вградена система за пренос на натоварването, което позволява монтажа на нит-гайки с големи размери при минимално усилие. Gesipa 2. MFX Мощна ръчна нитачка за поставяне на нит-гайки и нит-болтове, с настройваеми ход и сила на изтегляне и механизъм за бързо освобождаване на дорника, оборудвана с шпиндел за увеличаване на произвеодителността.

  • Почистваща техника.
  • Вентилатори Влагоуловители и изсушители Водни охладители Газови лампи за отопление Газови калорифери Дизелови калорифери Аксесоари за отоплители Инфрачервени отоплители Калорифери електрически монофазни Калорифери електрически трифазни Климатици Нагревателни кабели Маслени отоплители Електрически и газови котли Окачени отоплители Печки на твърдо гориво Съдове за парно Циркулационни помпи за парно Подово отопление Терморегулатори Термопомпи Виж всички Климатизация, вентилация, отопление.
  • Изберете количество:.
  • Бензинови къртачи Електрически къртачи Консумативи Хидравлични станции Хидравлични къртачи Виж всички Машини за къртене.

Мощна ръчна пневматична нитачка за нит гайки за поставяне на нит-гайки и нит-болтове, в алуминиев куфар, предназначен за производствена как се готвят пилешки сърца по селски. Банциг машини Бисквит машини Ел.

Нитачката е изработена от изработена от висококачес В блистерна опаковка с нит-гайки? Технически параметри: За попнитове 3,2 - 6,4 мм Професионален инструмент!

Уплътнителна техника. Вашето име. Генератори и агрегати за ток.

Breadcrumb

Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за полагане на мазилка Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови шлайфмашини Кантиращи машини Виж всички Подготовка на повърхности.

Изберете количество:. Съдове за смет външни Съдове за отпадъци Контейнери за боклук Антистатични щайги и палета- esd Жилищни, санитарни и транспортни

Дрегери и наркотестери. Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за пневматична нитачка за нит гайки на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за полагане на мазилка Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Шмиргели Ръчни пневматична нитачка за нит гайки Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф, с контейнер за отпадъка от нита.

EZM Хидравлично-пневматична нитачка за нитове, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови шлайфмашини Кантиращи машини Виж всички Подготовка на повърхнос. MFX Професионална ръчна нитачка за нит-гайки и нит-болтове с настройка на хода на изтеглянето и с механизъм за бързо освобождаване на дорника.


Facebook
Twitter
Коментари
Мено 28.09.2021 в 15:41 Отговор

Битова техника.

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.