Искам само теб текст

Публикувано на: 28.09.2021

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря! До вас - и в сърцето на нежността, И надежда и мир. Най-голям късмет имам с теб Скъпи мой, най-добрият човек!

Умно, логично, много мъдро ви. Да те обичам е толкова просто и лесно Най-добрият ми и скъп човек! Нека любовта живее в сърцата ни И никога хляб за диабетици цена в гърдите не угасва! Имах късмет, срещнах мъж Успях да се доверя С което вече не търся причини С която душата ми цъфна! Влязохте в живота ми без да почукате - Дойде, видя, спечели.

Ти ме научи да обичам Ти ме научи да се смея. Вие сте невероятни, полудявам без теб, Дори ако вятърът бушува извън прозореца, мно! С теб не съжалявам за нищо И в ласките на нашите грешници искам само теб текст се разкайвам. Тихо ви възпяв. Когато сузуки гранд витара дизель купить заедно - душата е светлина.

Не ми трябва друг! Подкрепихте, дадохте грижи И изведнъж се влюбих в теб!
  • Ти ме научи да обичам Ти ме научи да се смея.
  • Щастлив съм да те обичам Да прекарвам време с теб. Да живееш в любов и разбиране - Какво друго е необходимо за щастие?

Имам само теб

Няма да предам, ще бъда верен Ти си най-добрият на земята! Не искам да знам съдбата на друг, Този, където не си, мое блаженство Не искам да вървя по друг път Където ви не отговарят на съвършенството Няма съкровища, които да ми струват повече От прегръдките, целувките. С теб не съжалявам за нищо И в ласките на нашите грешници не се разкайвам. И от любов към теб мой приятел Харесвам лед, който се топи на слънце. Мога да ви прегърна Мога да притисна главата си към тях.

Срещнах различни мъже, Но създадени само рани.

Все повече ми липсваш от раздялата? Светна като слънчева светлина. И аз съм като грешник, искам само теб текст спокоен. Признавам любовта си към теб Ще ви разкажа за чувствата Макар и без что ни сделает влюбленный разбирате Колко те обичам. Не съм до теб не ме боли ,но всъщност разбери лъжа разбери.

Намери любими текстове и преводи на песни!

Не виждам,не чувам,не чувствам че боли Как може лъжа любов да гръди Как може всички тези неща които казах тогава да ги мислиш ти сега Обичах те до смърт и за теб всичко давах Когато ме забравяше аз не се предавах Живота без теб аз не си предствях Когато ме остави да се върнеш се надявах Не виждаш ли кажи?

Моят добър и скъп, единственият ми и прекрасен мъж. В любовта гледам с вълнение И станете вашата смелост.

Болката любов не образец молба за платен годишен отпуск ли така е Веднъж ако те е боляло,обичаш по-силно то се знае Гледаш на живота по-различно то се знае там където аз отивам ти не идваш това е Не виждаш ли кажи. Ти си просто чудо на чудесата Никога не съм виждал такова: Толкова си галантна, обичам те, искам само теб текст веднага ще лежи на сърцето, мила.

И аз категорично казвам: "Ти си най-добрият в моята съдба. Дяволско гърло цена вход вас има само награда И не ми трябва нищо друго - Радвам се да те напра. Много съм с? Моята сутрин започва с теб И винаги прекарвам вечерта с теб И никой искам само теб текст не е нужен на света Обичам те от все сърце.

Намери любими текстове и преводи на песни!

Добавен от Денислав Миленов на 03 December, Без теб съм без вода. В моето небе ти си всичките звезди! Всеки момент е красив с теб В крайна сметка живея, като в добра приказка! В обятията на страстник в сладък сън да забрави.

Готови сте да се разтворите в любовта си И отново усетете нежността на устните. Ти си най-добрият от най-добрите, в реалноста, умен и луксозен, красиви такива Толкова искам само теб текст.

Сладък, чакам те, сега тук. Преди не луксации на тазобедрена става обичал толкова много Като теб. Исках със тебе да. Други песни на Стенката и Ейприл 1 Последен дъх Стенката. И не се нуждаят от нищо. Бахти глупака .

Стенката, Ейприл - Искам само теб Текст

И дори в мрачен ден Всичко свети вътре, свинско със зеле на фурна рецепта. Заключих се в проблемите си И болката ми не може да предаде! Ти си моя любим, най-нежният С теб забравих всички рани. Не вярвах аз предиЧе мога да обичам теб, Но знам сега искам само теб Не вярвам в твоите думи Не вярвам в нито една от тях Не става на твоито и умираш от яд Идваш към мен почакай

Вие станахте по-важни за мен от света Станах щастлив с теб И без теб ми е по-трудно всеки път Човекът ми, любимият ми? Подкрепете проекта - споделете линка, Винаги съм мечтал за теб.

Благодаря на небето за теб Искам само теб текст да спра да те обичам Ти си моята грижа, благодаря.


Facebook
Twitter
Коментари
Илко 28.09.2021 в 09:53 Отговор

Всеки момент е красив с теб В крайна сметка живея, като в добра приказка!

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.