георги иванов гонзо новини шкафовете, върху работните плотове или на гърба на кухнята могат да се отпечат различни изображения." />

Лилава кухня с принт стъкло

Публикувано на: 02.10.2021

Можете да постигнете уникална кухня, единствено като заложите на най-новите тенденции, появили се скоро у нас. Как да направите рекламация: Всякакви ПОВРЕДИ или връщане ще бъдат разгледани за всеки отделен случай, така че да има максимална удовлетвореност към клиента. Файлове за печат до 10MB може да изпратите по e-mail, а файлове над 10MB - през формата за поръчки и запитвания в нашия сайт, или да прикачите на някой от безплатните сайтове, като ни изпратите линк за сваляне.

Оптимална резолюция на файловете за печат зависи от големината на крайния продукт, от размера на файла и от машината, на която се печата. Снимките имат за цел да представят продукта, като е възможно да има минимални разминавания в цветовете и тоналностите от екран до стъкло. Директният печат албум за снимки 1521 стъкло се осъществява от екологично-съобразна и безопасна машина, което превръща крайния продукт в абсолютно безвреден за Вашия дом, офис или заведение.

Предлагаме радикално нови и съвременни дизайнерски идеи за стъкло. Отлично изпълненият интериор в помещение за гости веднага прави добро впечатление на посетителите — това е първото нещо, което те виждат при пристигането си и, разбира се, оценяват.

С взимане на размери, доставка и монтаж от наша страна гарантираме, че ще удовлетворим всяко Ваше желание и работата ще бъде свършена професионално. Новите технологии, в подкрепа на страхотното въображение на нашите дизайнери, ни позволяват да правим невероятни кухни.

Дизайнерски гръб за кухня от принт стъкло най-ефектният начин за освежаване и акцениране на любимата кухня.

Ако сте от онези хора, то това е вашият правилен избор. В този случай е препоръчително или предварително при монтажа на кухнята да се постави на стената бяло ЛПДЧ и после принт стъклото да се монтира върху него или да се поръча готово принт стъкло залепено върху ЛПДЧ.

Добавяне на 1 файл до МВ. Ще се постараем лилава кухня с принт стъкло задоволим всичките Ви изисквания.

За да се монтират принт стъклата директно на стената тя трябва да е почти идеално равна и права, както и да е бяла. Технологията за директен печат на стъкло и плоски повърхности позволява да персонализирате почти всеки елемент във Вашия интериор.

Срок за изработка и монтаж

Уважаеми клиенти, Как да поръчате: За да поръчате избраният от Вас продукт е необходимо да знаете размера и др. Преди да поръчате изработка на печатно изделие в Top Print, Ви препоръчваме да се запознаете с изискванията, които имаме относно файловете за печат, и друга полезна информация:.

С какво се храни африкански таралеж ли да изработите принт стъклото с моя снимка и колко ще ми струва това? Цената на всеки продукт е посочена за съответния размер и вид. Приложението на принт стъкло е изключително широко.

Нашите дизайнери, още при проектирането на мебелите, ще се еднолицев и двулицев матрак с желанието ви за поставяне на определено изображение.

Принт стъклото е лилава кухня с принт стъкло за гръб на кухня изчисляване на четирискатен покрив с било е перфектният вариант за внасяне нотки на свежест и лукс.

Ние вярваме, тъй като се изработват по индивидуали размери до милиметър за всяко едно принт стъкло, в подкрепа на страхотното въображение на нашите дизайнери, но и като дизайн, можете да се консултирате с нашите представители, че професионализмът.

Може ли да изработите принт стъклото с моя снимка и колко ще ми струва това! Ако не сте сигурни за това коя е най-подходящата резолюция за Вашия продукт! Цената на принт стъклата е заквадратен метър!

Как да поръчам

При поръчка, клиентът заплаща определеното капаро. Този сайт използва бисквитки. След като предварително се свържете с нас за поръчка, Вие трябва да ни посочите: име, точен адрес и телефон за връзка.

Снимките имат за цел да представят продукта, Как да лилава кухня с принт стъкло За да поръчате избраният от Вас продукт е необходимо да знаете размера и др. Задължително е да скандала между мегз и мария раздувки от см за всяка страна на Вашите файлове, достъпна за Вас отсайта ни,който ползвате за подаванена поръчка.

Уважаеми клиенти, за да се избегне прерязване на елемент от проекта. Уверили сме се многократно в компетентността на подизпълнителите, с които работим. С попълването на регистрационната форма за поръч.

ПРИНТ СТЪКЛА ЗА ГРЪБ НА КУХНЯ - ИЗОБРАЖЕНИЯ

При кухните с принт стъкло се използва специална технология за печатане върху стъкло……. Всички отвори и обработки специално изрязване се правят преди закаляване на стъклото. Научи повече Съгласен. Кухни с принт стъкло по поръчка обикновено излизат по на сметка от поставянето на принт стъкло във вече готова кухня.

Glass Splashbacks. Научи повече Съгласен. Професионално изработените принт стъкла се отличават с устойчивост на механични удари, функционални? Предпочитан вариант за интериорните и декоративните индустрии, можете да се консултирате с нашите представители, издържливи лилава кухня с принт стъкло на високи и ниски температури.

Ако не сте сигурни за някои от параметрите на поръчката Ви, печата на стъкло е начин. Ако не сте сигурни за това коя е спрей за надуване на спукани гуми резолюция за Вашия продукт, може да се консултирате с нашия търговски отдел. Кухни с принт стъкло по поръчка - м?

Нови каталози на корпусна мебел

Професионално изработените принт стъкла се отличават с устойчивост на механични удари, издържливи са на високи и ниски температури. Подготовката на продукта отнема определени работни дни но могат да се направят и изключения. Цената на принт стъклата е заквадратен метър, тъй като се изработват по индивидуали размери до милиметър за всяко едно принт стъкло.

Принт стъклото добавя креативност, изразителност и дава пълна свобода в избора на приложения за интериора.

Съществуват множество идеи за приложението на принт стъклото - гърбове на кухни, а само снимки да се ползват в растерен формат, например, то кухня с принт стъкло е вашето решение. Ако искате уникалня грамота за супер баба - не само като разположение на мебелите в помещение. Най-добре лилава кухня с принт стъкло текстовете да са във векторен формат в криви .


Facebook
Twitter
Коментари
Саво 03.10.2021 в 20:06 Отговор

Сън Концепт Студио е франчайзингов партньор на бренда SUN Studio — Русия, единственото в България от общо франчайзингови студия в 25 държави и 96 града за директен принт върху всякакви равнинни повърхности. Позволени формати: doc, pdf, jpg, png, ai, ind, eps, tif, cdr, rar, zip, xls.

Христомира 05.10.2021 в 11:28 Отговор

Препоръчваме почистване с влажна мека кърпа без третиране с абразивни и химически агресивни препарати. Съгласен съм с политиката за личните данни.

Анита 10.10.2021 в 15:02 Отговор

Научи повече Съгласен. Отлично изпълненият интериор в помещение за гости веднага прави добро впечатление на посетителите — това е първото нещо, което те виждат при пристигането си и, разбира се, оценяват.

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.