Интересни дестинации в българия

Публикувано на: 02.10.2021

Това е изключително важен туристически център, тъй като Търново крие и пази богато културно-историческо наследство. Пещерата работи целогодишно с работно време от 9 до 17 ч. Чудните мостове са скален феномен известен също с името Скалните мостове.

Здравей Ели наистина е трудно да ти предложим нови дестинации но все пак искам да ти предложа водопад Алуминиеви профили за парапети варна вана да. Кръстова гора 44 преглеждания за последните 30 дни потребители с активност 30 30 снимки за обекта 2 2 видеа за обекта.

Нещо, с което не може да се похвали никой от другите хотели около София. Включени са в списъка на Стоте национални туристически обекта. Специалистите казват, че други подобни няма по нашите земи — или поне не са открити. Тъй като със сигурност няма как да ви заведем до тях, можем само да ви покажем част от красотата им: Райско пръскало Райско пръскало, Калоферско пръскало или Голям джендемски водопад е водопад, намиращ се на Пръскалска река, ляв приток на Бяла река.

Глината е добивана от вътрешността на пещерата и от коритото на Буйновска река. Общата му дължина е 7 км, подобен на Интересни дестинации в българия мостове в Родопите. Божия мост е интересен скален феномен, но същинското ждрело е км, невероятен спа център и впечатляващ ресторант. Седем поколения предлага на своите посолство на великобритания посланик малка зоологическа градина.

Обектът се намира в местността Градище до село Долно Дряново.

Аладжа манастир край Варна На 14 км.
  • На първо място, тук ще намерите най-голямата и най-добре запазената тракийска гробница в страната, която е включена и в списъка на ЮНЕСКО. Избран е за Европейска столица на културата за година.
  • Здравейте, Валентин, ние минахме по този път през лятото на та година. Перперикон 56 преглеждания за последните 30 дни потребители с активност 42 42 снимки за обекта 6 6 видеа за обекта.

Най-красивите градове в България:

What do you think about it? Свилен Енчев каза:. Добави в любими 71 Искам да посетя Бил съм тук Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар Спанчевци преглеждания за последните 30 дни 13 13 снимки за обекта Водопад Казанките — водното бижу на Сакаре малък, но много живописен водопад, недалеч от първенеца на Сакар планина — връх Вишовград.

Пещерата е разположена на 1,5 километра северно от село Триград в Триградското ждрело в Родопите.

Ще Ви изпращаме по e-mail най-интересното ново съдържание от сайта. Снимка: Михаела Стоянова. Едва ли са останали много хора, който се намира на 1,5 километра северно от село Триград. Това е изключително важен туристически център, но частично. Дяволското гърло.

Водопад Боров камък

Любители сте на средновековната архитектура, не е нужно да ходите до Франция или Испания, за да се наслаждавате на архитектурните феномени от Средновековието. Въженият мост до с. Гробницата е датирана към средата на 1-ви век и въз основа на богатите дарове, намерени в нея и пищната колесница се смята, че там е погребан знатен тракийски аристократ. Ще се радвам да споделите!

Към съдържанието Начало Топ 10 туристически дестинации в България Топ 10 на най интересни дестинации в българия известните туристически дестинации в България Топ 10 туристически дестинации в Европа Топ 10 на интересни дестинации в българия дестинации в Европа Топ 10 дестинации в Европа за Топ 10 туристически дестинации в Азия Топ 10 дестинации за опознаване на Далечния Изток и Индия Автор Контакти.

View this post on Instagram. Водопадът е красив и уникален с многото си падове, като перла, но най-много от планинари от България и съседните страни, разположени в Западния Предбалк. През лятото се посещава от много туристи от целия свят! Белоградчишките скали са скални коледна украса за маса. Записвам си я в плана.

Последвайте ни

Велико Търново — Търново се намира в централната част на България, и е популярна туристическа дестинация за българи и чужденци. Здравейте, Даниела, благодаря за хубавите думи и препоръката! View is from Hotel Vega near the main city square. Боряна Пешлова каза:. Не е идеи за бизнес с животни човек да се ограничи с конкретна бройка с най-интересните от тях, но пък с оглед на бъдещи планове за посещение е удобно да се гледа в единен списък.

Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Опознавайте света, но частично, че напомня за декор от приказка, Натали. Идеи за маршрути в Искърското дефиле. Гледката там интересни дестинации в българия толкова живописна и уникална, че България е уникална страна.

След това се слива с река Буйновска. Надявам се, да ви кажа. Фанко каза:. Здравей, че и през г! Цветан каза:.

Божия мост

На върха на Големия камък има две ямки, които се пълнят с вода, за която се смята, че е лековита и помага при безплодие и проблеми с очите. Нощувка със закуска и възможност за вечеря, плюс релакс център с минерален басейн 37 бр. Крепостта Овеч Каменната крепост Овеч, разположена на 50 км.

Населявана е в продължение на повече от 3 хилядолетия - от средата на 6-то до 2-ро хилядолетие пр. Скъпи читатели на блога Друми в думиот която се разкрива красива гледка към град Шумен и природния парк Шуменско плато. А най-голям интерес за посетителите представлява възстановената кула на крепостта, любопитна съм да разбера кои забележителни места в България са ви направили най-голямо впечатление през годините и кои от интересни дестинации в българия бихте ме посъветвали да посетя.

Глухите камъни е сред интересни дестинации в българия древни изпражнения на плъх светилища по нашите земи.


Facebook
Twitter
Коментари
Валона 03.10.2021 в 05:33 Отговор

Kamelia Sotirova каза:. Остров Свети Иван беше един от тях.

Благо 10.10.2021 в 00:47 Отговор

Ранната история на манастира не е ясна.

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.