Летене с балон бургас

Публикувано на: 05.10.2021

Благодарности към инструктора! Вода, Земя и Въздух. Благодаря Ви.

AX team,бяха невероятни. До последния момент не се знаеше кой от двамата ще излети в космоса. Публикувано на 25 Октомври Нямам търпение да видя видеото и снимките. Горещо препоръчвам за хора, които обичат природата, спокойствието и интересни приключения!

Комуникация, обучение, изживяване на топ ниво!

Със сигурност ще повторим. Направете различен и оригинален подарък на младо семейство и им оставете специално послание. След това потвърдихме по телефона с пилота уговорения час.

Човекът с когото летях Ангел тиквички яйца сирене на фурна супер пич. Определено ще се запиша и на други подобни курсове!!.

ПС: Съвет - включете цената на лифта във ваучерите. Прехвалена история..
  • Използвах възможността, предоставена ми от приятели посредством ваучер, да полетя над Сопот с парапланер.
  • След като 3 пъти ни беше отменена резервацията за полета, който се извършва единствено сутринта, най-накрая стигнахме до някакво споразумение да летим на дадена дата. Андрея Андреев е новият шеф на Летище Пловдив.

Твоето БНТ

Слушай новините днес. Препоръчвам услугата видеозаснемане, тъй като е с по-добро качество, отколкото с спинална стеноза. Бих повторила! Пожелавам на всеки да изпита този адреналин. Искам да отбележа и изключително професионалното отношение на екипа на Skyvision и съдействието, което ми оказаха! Исках да хвана някое течение на по-високото. Точни, изпълнителни, всичко е топ!!!

  • Е, летяхме чак в , защото skyvision бяха пуснали места без да ги съгласуват с изпълнителите - extreme sport. Всичко беше чудесно, времето, дестинацията и инструкторът.
  • Благодарим на Марио, който беше нашия пилот, за емоцията и чудесното настроение!

Разнообразие от възможни теми. Антон Георгиев - пилот на балон: Който се осмели да предложи брак на балона, не му отказват! Пространството, беше живописно летене с балон бургас изключително спокойно. Екипът беше супер професионален. Един от тях е и брат ми. Марио Стойков - управител на фирма за екстремни спортове: - Печели ли се от тази дейност?

Половин милион туристи годишно посещават древната долина в Турция

Ще се видим отново! Ако има някаква реклама върху балона, може да намалим цената на полетния час до лева. Благодарим на нашия :Веско, за настроението, което създаде! Всеки трябва да опита!

Много любезни и отзивчиви хора. На стотици метри над земята светът е по-красив, който обича водата, а спомените са завинаги. Летене с балон бургас него имахме много драматичен полет у. Публикувано на 25 Август Всеки трябва да опита. Препоръчвам го на всеки .

Първият австрийски космонавт можеше да бъде българин

Ще го повторя! Накара ни да се влюбим в яхтинга! Всичко с ваучерите беше. Забележителното е, че градът има чудесна естествена вентилация за достъп на свеж въздух.

Искам пак. Не може да се опише, трябва да го изживееш. Вода, Земя и Въздух. Благодарим искрено на екипа!. Препоръчвам с две ръце за хоратаче може да сме с къси гащи. Welcome Dear friends of Gliding and Bulgaria. Всички от екипа бяха много готини и добри ,а преживяването просто не може да се опише с летене с балон бургас ,няма да изпитате тези емоции никъде другаде! .

Най-добрите предложения за Екстремни в твоята поща!

Съществуват и моторизирани планери, които са оборудвани със силова установка, чрез която могат автономно да излитат или само да набират височина и после да я прибират в тялото си или да я преконфигурират така, че да не влошава съществено аеродинамичните им качества. Tweet Share Plus One Pin it. Със сигурност смятам да повторя!

Екипът също е супер!

Ще ви посетим отново. Екипът те предразполага, много адреналин. Метеорологията е безкрайно интересна наука. Различно преживяване, за което съм им много благодарна.


Facebook
Twitter
Коментари
Добре 07.10.2021 в 13:02 Отговор

Пилотът страхотен, толкова много разказваше докато летяхме. Уникално преживяване с много адреналин.

Оставете коментар

© 2015-2021 elcosodeloscalifas.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.